Varen in de Wieden pijl vorige pagina Rondvaart door de wieden
Varen in de Wieden rondvaart door het mooie Overijsselse natuurgebied de Wieden
In onze open tuindersvlet varen we u door het Nationaal Park Weerribben-Wieden van de Vereniging Natuurmonumenten. U stapt in Zwartsluis aan boord voor een prachtige en leerzame vaartocht van 2 uur door het natuurgebied. De schipper is officieel Gastheer van het NP en kan u veel over dit gebied vertellen! De rondvaartboot biedt plaats aan max. 20 personen en heeft een glazen bodem in het midden van het schip. Zo kunt u eenvoudig ook de onderwaterwereld bekijken en beleven. De schipper weet mooie plekjes waar we tot op de bodem kunnen kijken.

Voor de kinderen zijn er ook visnetjes aan boord (en zwemvesten voor de veiligheid). Wie weet vangen we nog een grote vis!

Prijs losse opstappers, juli, augustus op vrijdag en zaterdag om 13:30 uur en 19:00 uur: €12,50 p.p. kinderen 7 t/m 14 jaar €7,50 vooraf reserveren

Groepen (max 20 personen) "de Otter"april t/m september 2 uur varen €245,- vooraf reserveren.

Voor grotere groepen is eventueel een boot extra te huur, prijs in overleg.
* Bij rondvaarten die langer duren dan twee uur, kunt u om de twee uur van boord voor een eventuele sanitaire stop. Kijk ook eens op onze website Varen in Zwolle, www.vareninzwolle.nl voor een leuke rondvaart door de grachten van Zwolle, over het Zwartewater of de Vecht.